Onderzoeksopdracht Beroepsregister

Geplaatst op 30-10-2021  -  Categorie: Kennisbank

De Stichting Post Master Digital Design & Architecture is in een samenwerkingsverband met het Digital Architects NetWork (DANW) en de Universiteit Twente bezig met een fundamentele verbetering van de rol, positie en opleiding van de Architect in de digitale wereld.

Hoe zou de nieuwe, stevige en duurzame structuur, de functienaam en beschermde titel en het beroepsregister er voor de Architect in de digitale wereld uit moeten gaan zien. Wat zijn de beste elementen en criteria daarvoor in vergelijking met de structuur van de architect in de bouwwereld en die van andere beroepen, inclusief de registers daarvan.

Voor de beoogde structuur, de invulling daarvan en het beroepsregister moet een kader van uitgangspunten en toelatings- en kwaliteitseisen worden ontwikkeld, de governance worden uitgewerkt en een wettelijke basis worden voorbereid.

We zijn op zoek naar een of twee gemotiveerde studenten, die zich gaan toeleggen op verschillende aspecten van deze uitdaging en die de opzet in andere domeinen en beroepen in binnen- en buitenland gaan analyseren.

Meer informatie vind je hier


logo-danw

Postadres
Digital Architects NetWork 
Transistorstraat 71-M
1322 CK Almere

Contactgegevens
T: +31 85760 3797
M: ofni.[antispam].@danw.nl